Biznes

Dark kitchen nowym trendem i sposobem na prowadzenie restauracji podczas pandemi

Na polskim rynku coraz częściej pojawiają się lokale gastronomiczne, które nie prowadzą sprzedaży

Data publikacji: 2020-05-04
Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Dark kitchen nowym trendem i sposobem na prowadzenie restauracji podczas pandemi
Kategoria: BIZNES,

Na polskim rynku coraz częściej pojawiają się lokale gastronomiczne, które nie prowadzą sprzedaży stacjonarnej.

Dark kitchen nowym trendem i sposobem na prowadzenie restauracji podczas pandemi BIZNES, - Na polskim rynku coraz częściej pojawiają się lokale gastronomiczne, które nie prowadzą sprzedaży stacjonarnej.

źródło: Biuro Prasowe
Załączniki:
Dark kitchen nowym trendem i sposobem na prowadzenie restauracji podczas pandemi BIZNES, - Na polskim rynku coraz częściej pojawiają się lokale gastronomiczne, które nie prowadzą sprzedaży stacjonarnej.
Hashtagi: #BIZNES #

A to już wiesz?  Grupa Eurocash podsumowuje 2020 rok

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy